Ouddorp Haven

Ouddorp haven is een goede speed spot, zuidelijk van het eilandje Markenje liggen twee dammen parallel aan elkaar. Dat maakt daar tussen een perfecte speedstrip. [Zie waarschuwing onder aan].  Voor de rest is het water niet veel anders dan andere spots aan de Grevelingen en kan het dus een aardige klotsbak zijn. Windrichting Zuid en ZuidWest en uit Oostelijke richting is het hier ook surfbaar al kun je dan niet op het vlakke stuk surfen. Daarvoor zou je dan richting Herkingen moeten gaan.

Parkeren op de parkeerplaats / grasveld of langs de dijk, op drukke dagen is het soms een beetje passen en meten met het optuigen van je spullen, maar daar staat tegenover dat je dit wel in de beschutting van de dijk kan doen. Je zult dan wel je setje over de dijk moeten tillen, maar gelukkig is er ook een trap en een openingen tussen de stenen om makkelijker het water in te lopen.

Let op! In Noordelijke richting (links van je als je het water op gaat) is een vogelgebied, hier is het niet toegestaan om te surfen dit is aangegeven met bordjes!

Toiletten: Nee
Douches: Nee
Waterdiepte: Diepte is zeer verschillende 0,5 tot meer dan 2 meter.
Beginner: Matig

Windrichting: West, Zuid-West, Zuid, Oost

Style: Speed, Freeride