Kabbelaarsbank

Kabbelaarsbank ligt aan de Brouwersdam en je kunt hier met diverse windrichtingen prima surfen. Zuid-West en Zuid zijn optimaal. Is het aan de zeekant je net te veel, kun je hier vaak met een paar knopen minder het net wat langer volhouden. Prima plek voor beginners om het Grevelingenmeer op te kruisen, of gewoon in de kom te surfen. Voor de freestylers is er in de kleine kom prima plek voor vermaak, voor de kantzitters trouwens ook.

Surfverhuur en shop om de hoek net zoals toiletten en douches, in weekenden en zomers is het hier gewoon vol. Parkeren is gratis sinds Staatsbosbeheer het beheer over het gebied heeft overgenomen. Als je een beetje op tijd aanwezig bent is er altijd een plek te vinden, op mooie dagen (zeker in de vakantie) kan het hier helemaal vol staan.

Optuigen kan op het gras en genoeg plek om je setje neer te leggen.

Er liggen hier in het water nog aardig wat mossels, al zijn er de laatste tijd veel weggehaald. Schoentjes zijn hier zeker aan te raden.

Toiletten: Ja
Douches: Ja
Waterdiepte: Diepte is zeer verschillende 0,5 tot meer dan 2 meter.
Beginner: Zeer Goed

Windrichting: Noord, Noord-West, Zuid-West, Zuid-Oost

Style: Freestyle, Freeride


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om spam te voorkomen vragen we om dit even uit te rekenen: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

The maximum upload file size: 10 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here