Gebruikersuitleg

Welkom, op dit moment heb je jezelf geregistreerd op surfspots.nl, daarmee kun je ons helpen de inhoud van de website te verbeteren. Dan kan natuurlijk door te reageren onderaan iedere pagina, maar ook door zelf de aanpassingen aan te brengen. Voor het aanbrengen van deze aanpassingen is een kleine toelichting nodig.

  • Allereerst moet je natuurlijk zijn ingelogd, op het moment dat je via facebook hebt ingelogd blijf je ingelogd op de pagina. Ben je handmatig aangemeld dat kun je via de login in pagina jezelf aanmelden.
  • Vervolgens ga je naar de pagina van de spot die je wel aanpassen (dit kan natuurlijk via de Spots pagina door je spot aan te klikken).
  • Boven de titel van de spot verschijnt een knop “Bewerken” (zie onder)

Bewerken

  • Nu kun je zowel de omschrijving als de een aantal specifieke kenmerken aanpassen.
  • Daarna klik je op “Bijwerken” rechts boven in.
  • Om terug te gaan naar de site en je wijzigingen te bekijken klik je rechtsboven in op Surfspots.nl

Site bekijken

Er zijn nog een aantal zaken die niet aangepast kunnen worden, daarvan krijg je een foutmelding dat je onvoldoende rechten hebt. Een paar stukken functionaliteit zoals de Sjabloon en andere pagina-attributen hoef je geen wijzigingen aan te brengen. Mocht je vragen hebben contact ons dan via het contact formulier of het reactie formulier onder aan deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om spam te voorkomen vragen we om dit even uit te rekenen: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

The maximum upload file size: 10 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here