Wij verklaren het betaald parkeerseizoen weer voor geopend.

1 April staat weer voor de deur, daarvoor is voor veel spots weer het betaald parkeren van toepassing onder andere de Grevelingen, kabbelaarsbank . Koop dus voor je gaat surfen weer een parkeerkaartje of een parkeerabonnement voor het hele seizoen. Daarnaast geldt ook een aantal spots een parkeerbeperking om parkeerchaos te voorkomen, bijvoorbeeld bij de Kraaijenbergse plassen. Ook op diverse plekken langs de kust is parkeren hierdoor beperkt.

Voor het vergeten van je parkeerkaart kan de prijs per gemeente verschillen maar met minimaal €46,- , is het een slecht einde van je surfdag. Bij een parkeerverbod is het instap bedrag €90,-

 

4 gedachten over “Wij verklaren het betaald parkeerseizoen weer voor geopend.

  • Zojuist email gehad van staatsbosbeheer en er zijn nog geen gegevens bekend mbt de parkeervergunningen. Ze gaan zsm de website aanpassen en terugkoppeling geven.

  • Hoi Kees,

   Voor de Grevelingen is dat op dit moment nog niet bekend, omdat er een verschuiving van verantwoordelijkheid in de beheer van de gebieden rond de Grevelingen. Ik heb de vraag bij Staatbosbeheer uitgezet, wanneer ik een reactie krijg zal ik deze delen.

   Gr.

   Niels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om spam te voorkomen vragen we om dit even uit te rekenen: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

The maximum upload file size: 10 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here