Zeebrugge Boulevard

Omschrijving: De plek heeft goede golfcondities, met het grote voordeel van deze spot is dat er praktisch geen stromen is. De beste windomstandigheden zijn West tot Zuidwest. Z-ZW: Dit is side-offshore van de linkerzijde, de wind komt over de duinen. SW: side-shore van de linkerzijde, goede condities om te golf rijden en springen. W-ZW: side-shore van de linkerzijde, grotere golven. W: side-shore van de linkerzijde: en backside waveriding en springen. W-NW: In kleine winden kunt u naar Blankenberge kruisen. N: Side-shore van het rechts: geen golven, slalom! N-NO: Side-shore van het recht, de golven worden beter wanneer u met de wind mee gaat. NO: side-shore van het rechts, bij het strandhuis geen golven, wanneer u ongeveer 200m met de wind mee gaat zult u er meer vinden. De stroming in Zeebrugge is niet sterk, je kunt met kleine met maat vinnen zonder enige problemen surfen. Wanneer u dichter naar de havenmuur komt zult u een sterke onderstroom opmerken (hoe groter de golven, hoe sterker de stroming zal zijn). Maar nog steeds niet slecht. De hoogte van de golven hangt af van de wind en het tij. Over het algemeen zijn er betere en cleanere golven, 2 uren na hooggetijde zijn.
Parkeren: Op de boulevard zijn minstens 150 parkerenpartijen. Bij hoogtij ben je zo bij het water, maar met laagtij moet u ongeveer 300m lopen. Het strand is gevestigd naast de haven.

Toiletten: Nee
Douches: Nee
Waterdiepte: 0,5 tot 1 meter diep.
Beginner: Zeer Goed

Windrichting: Noord, Noord-West, West, Zuid-West, Noord-Oost

Style: Freestyle, Wave, Speed, Freeride


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om spam te voorkomen vragen we om dit even uit te rekenen: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

The maximum upload file size: 10 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here