Wolphaartsdijk Muidenweg

Dit is een ideale spot om te leren windsurfen omdat je op erg veel plaatsen kunt staan, zeker nabij de kant. Je kunt er goed en vrij parkeren en hebt een ruim grasveld tussen je auto en het water.

Je dient er wel goede schoentjes te dragen, het beste met kevlar zool, dit vanwege de oesters die op verschillende plaatsen aanwezig zijn, ook kan in de maanden mei en juni het wier en ape-haar zoals dat heet lastig zijn, dus een wiervin kan soms uitkomst bieden.

Ook voor de gevorderde surfer valt hier genoeg plezier te beleven, het is er altijd erg gemoedelijk.

Aan de andere kant van de weg op minder dan 100 meter van het water is er een landschapscamping, je kunt daar mooi staan en met plank en zeil zo de weg over om te surfen.

Wind met noord er in is er niet ideaal vanwege de hoge bomen aan de andere zijde van het Veersemeer, het is ook niet erg ruim. Wanneer je afstanden wilt varen is het minder geschikt, maar kom je om lekker te surfen en houd je van een gezellige gemoedelijke sfeer en of wil leren windsurfen of je kinderen dan ben je hier op een van de beste stekjes van Zeeland.

Toiletten: Ja
Douches: Nee
Waterdiepte: 1,5 tot 2 meter diep.
Beginner: Zeer Goed

Windrichting: West, Zuid-West, Zuid, Zuid-Oost

Style: Freestyle, Freeride


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om spam te voorkomen vragen we om dit even uit te rekenen: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

The maximum upload file size: 10 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here