Veluwemeer

Omschrijving: Het is hier overal ondiep dus voor beginners een mooie plek, een uitzondering op de ondiepte is de vaargeul. Met O, ZO, ZW, W en eventueel ook NO kun je hier goed surfen. De spot is makkelijk te vinden nabij het Aqua Centrum. Aan het eind van de Bijselsseweg is parkeergelegenheid direct aan het water en een groot veld om op te tuigen. Ook Uli’s surfschool is hier gevestigd waar je altijd als je iets vergeten bent, of groter wil varen ofzo, spullen kunt huren.
Parkeren: In de zomer kost parkeren een paar euro op de dijk. Buiten het zomerseizoen kan je direct aan het water parkeren.
Optuigen: Op een groot grasveld.
Route: Volg de borden naar Six Flags. Komend vanuit het zuiden is het NA de dijk de 1e rechts (dat is de Bijsselseweg) aan het eind is de spot. Ben je langs Six Flags gereden, en kom je dus uit het noorden, dan is het de 1e links.

Toiletten: Ja
Douches: Nee
Waterdiepte: 0,5 tot 1 meter diep.
Beginner: Zeer Goed

Windrichting: West, Zuid-West, Zuid-Oost, Oost, Noord-Oost

Style: Freestyle, Speed, Freeride


2 gedachten over “Veluwemeer

  1. Kun je dan de plank afladen bij het water en vervolgens je auto op de dijk parkeren of moet je een handkar gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om spam te voorkomen vragen we om dit even uit te rekenen: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

The maximum upload file size: 10 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here