Urk

Omschrijving: 

Het monument: hier wordt voor al bij westelijk en noordelijkwind gevaren. In het begin is het een klotsbak maar, verder het water op is het beter vaarbaar. Natuurlijk wel met golven maar hoger en beter surfbaar.

De haven: Dit is een rustige plek om te surfen. Er ligt een zandbank aan de west-zijde van de haven waar, met Zuid en Zuidwest mooien golven staan. Met de wind uit het Zuid-oosten en Noord-westen kun je hier ook prima varen. Dan zijn alleen de golven wat minder. ER IS ECHTER WAT VERANDERD DIT JAAR, JE KUNT HIET NIET MEER KOMEN MET DE AUTO. je kunt wel boven op Urk parkeren zeg maar bij de vuurtoren en of een pleintje daar vlak bij de staverse hoogte, maar dan moet je een eindje lopen. Het voordeel van deze spot is dat er helemaal geen stenen liggen. Dat is bij het monument wel het geval. Je kunt bij west en zw ook wel oploeven vanaf het monument naar de haven.

Toiletten: Nee
Douches: Nee
Waterdiepte: Meer dan 2 meter diep, dus staan is er niet bij.
Beginner: Onbekend

Windrichting: Noord, Noord-West, West, Zuid-West, Zuid, Zuid-Oost

Style: Freestyle, Wave, Freeride


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om spam te voorkomen vragen we om dit even uit te rekenen: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Maximale bestandsgrootte van upload: 10 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten