Pampushaven

Omschrijving: In principe kun je hier met alle windrichtingen goed varen. Als de oostenwind sterker is dan 5 Beaufort, dan is hier een goede spot voor race. Met een lekkere harde Z-ZW wind is Pampushaven ook een lekkere plek om te waven. Met deze wind en richting lopen de golven net de haven binnen waardoor er net buiten de haven een leuke swell staat om op te spelenvaren. Pampus haven kan bij NO tot NW ook goede wave omstandigheden geven. De wind en golfen hebben dan vrijspel over het gehele ijsselmeer. De golfen verdraaien en breken dan wat om de lange pier heen, waardoor je de golfen loodrecht kan pakken!
Parkeren: 
Optuigen: 
Route: -via de A6 richting Almere, -eerste afslag als je over de brug na Muiderberg bent eraf, -onderaan afrit, rechtsaf, -Deze weg blijf je volgen tot je langs een aantal windmolens rijdt en dan ligt aan de linkerkant de haven, -hier zullen (hoop ik) meerdere surfers staan.

Toiletten: Nee
Douches: Nee
Waterdiepte: Meer dan 2 meter diep, dus staan is er niet bij.
Beginner: Slecht

Windrichting: Noord, Noord-West, West, Zuid-West, Zuid, Zuid-Oost, Noord-Oost

Style: Freestyle, Wave, Speed, Freeride, Formula


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om spam te voorkomen vragen we om dit even uit te rekenen: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

The maximum upload file size: 10 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here