Oranjeplaat

Omschrijving: Gelegen in de bocht van het veerse meer. Met N-NW valt er best leuk te surfen. Je hebt dan alleen van die verschrikkelijke stuitergolven. Zelfs met mijn freestyleboard stuiter je dan alle kanten op terwijl dat echt niet zo snel gaat. De wind is dan ook aanlandig dus soms een beetje moeilijk om weg te komen. Met NO-O is het een stuk beter te doen. Dan zijn de golven een stuk langer waardoor je veel minder last hebt van de golvjes. De wind komt dan van rechts en je kan dan mooi naar de overkant surfen. Pas wel op dat je aan de overkant niet te ver door surft want het wordt er heel snel ondiep ( 15 cm ) Als de wind uit W-ZW komt kun je daar beter wegblijven want dan zitten er aan alle kanten bomen voor. (edit; West vind ik persoonlijk geen slechte windrichting, het water blijft dan vrij vlak, echter als ie wat zuidelijker word is het al snel een klotsbak met vlagerige wind. edited Mischa Boogaard )
Parkeren: Parkeren kan erg dicht bij de waterkant, dit kan zowel westelijk als oostelijk van het daar gelegen hotel, dit is een beetje afhankelijk van de windrichting. De toiletten zijn aan de oostzijde van het hotel.
Optuigen: Je kan je materiaal in het gras optuigen. Als je wil kun je het zelfs met leidingwater afspoelen, er zit rechts naast het toilet een kraantje.
Route: Vanaf het dorpje Lewedorp volg je de borden vliegveld Midden-Zeeland, wanneer je dit passeert sla je op het eind van deze weg rechtsaf en direct weer links, na een goede 500 meter sta je op de Oranjeplaat.

Toiletten: Ja
Douches: Nee
Waterdiepte: Meer dan 2 meter diep, dus staan is er niet bij.
Beginner: Onbekend

Windrichting: Noord, Noord-West, West, Oost, Noord-Oost

Style: Freestyle, Freeride, Formula, Kite


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om spam te voorkomen vragen we om dit even uit te rekenen: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

The maximum upload file size: 10 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here