Oostvoornse meer

Aantal plekken waar je hier het water op kunt gaan, zeker een goede plek om te gaan surfen als het op zee te gek wordt. Hier waait dan nog steeds goed. Diverse plekken om op te stappen zowel aan noord als zuid zijde. (Meest westelijk is duikgebied).

Op de meeste plekken moet je wel even tussen de kribben door om op het meer te komen. Niet op alle plekken kun je tussen de kribben door! Op de kribben is aangegeven met een blauw bord en witte surfer welke doorsteken diep genoeg zijn. Wanneer dit bord er niet staat is het niet diep genoeg. Aan de buitenkant van de kribben is het diep en kun je nagenoeg niet staan.

Aan de zuidzijde zijn hele stukken waar je kunt staan, maar zijn er op plaatsen wel mosselen en is het verstandig om surfschoenen te dragen.

De spot is goed bereikbaar aan de Noordzijde via a15/n15 en parkeren direct aan het water. Aan de Noordzijde zijn er twee toegangen. De eerste is bij het restaurant de stormvogel en surfshop. De twee is een 1 km verder op en zijn er geen faciliteiten.

De Zuidzijde is bereikbaar via Oostvoorne en is bij de surfvereniging. Deze is bereikbaar via de Strandweg.

Toiletten: Ja
Douches: Onbekend
Waterdiepte: Meer dan 2 meter diep, dus staan is er niet bij.
Beginner: Goed

Windrichting: Noord, West, Zuid-West, Oost, Noord-Oost

Style: Freestyle, Freeride


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om spam te voorkomen vragen we om dit even uit te rekenen: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Maximale bestandsgrootte van upload: 10 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten