Domburg

Domburg is een spot voor de geoefende zee server, de stroming kan hier bij de getijde wisselingen goed aanwezig zijn. Vanaf het strand gaan er op meerdere plekken palen de zee in, deze eindige met een serie extra hoge palen. Deze kunnen bij flinke golfslag weleens slecht zichtbaar zijn, dus niet geheel onbelangrijk om je positie vooraf goed te bepalen.

Goede windrichtingen om hier te surfen zijn Zuidwest en Noordoost.

Parkeren kan aan de andere zijde van de duinen, mocht je het geluk treffen dat het strandweer is zijn de gratis plekken misschien niet beschikbaar. De boer tegenover de parkeerplaats heeft een tarief van €5 voor een dag.

Optuigen is het makkelijkste op het strand, je spullen opgetuigd van de parkeerplaats naar het strand tillen is niet mogelijk. Het toegangspad is niet breed genoeg.

Naast windsurfen is dit ook een mooie golfsurf spot, dus bij het naar binnen varen is het handig om in de branding goed uit te kijken. Kiten is hier niet toegestaan.

 

 

 

Toiletten: Onbekend
Douches: Onbekend
Waterdiepte: Meer dan 2 meter diep, dus staan is er niet bij.
Beginner: Zeer Slecht

Windrichting: Noord, Zuid-West, Noord-Oost

Style: Wave, Golf


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om spam te voorkomen vragen we om dit even uit te rekenen: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

The maximum upload file size: 10 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here