Parkeerseizoen (betaald) weer geopend!

Afgelopen week zijn we weer april ingewaaid en daarmee wordt ook automatisch het betaald parkeren op veel surfspots weer van toepassing. Let dus goed op tot 31 oktober (in veel gevallen) of je een kaartje hebt gekocht of deze goed zichtbaar in de auto ligt. Met windkracht 8 waait dat kaartje natuurlijk zo weer uit je auto, maar schijnt geen goed excuus te zijn.

Natuurlijk  zijn er ook mogelijkheden genoeg voor abonnementen op diverse plekken. Kijk onder andere voor de Grevelingen en Kabbelaarsbank even op site van grevelingen.nl.

Daarnaast luidt 1 april in veel gebieden ook een periodiek parkeerverbod in, vooral in de kustplaatsen is dit een populair middel. Maar ook op bijvoorbeeld de Kraaijenbergse plassen op diverse plekken.

De parkeerpassen voor oa. Strand Horst zijn geldig vanaf 1 mei en te koop via de website van Leisurelands (voorheen RGV).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om spam te voorkomen vragen we om dit even uit te rekenen: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

The maximum upload file size: 10 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here