Dagje ouddorp

De wekker vanochtend nog net niet gezet, maar het had niet veel gescheeld of het was nodig. Laagtij was vroeg deze ochtend dus we moesten erop tijd bij zijn, voor het eerst dit jaar weer eens naar Ouddorp (veel surfsessie hebben we dit jaar helaas nog niet). Maar met dagen als vandaag mogen we niet klagen.

Met de voorspelling die alleen maar beter zouden worden mijn 4.7 en 91liter opgetuigd en naar het water. Naar buiten varen was 4.7 misschien net iets te klein maar met de vlagen was het prima. Gelukkig voor mij waren de beperkt dus de branding was geen probleem. Op één bui regen na, hele ochtend en begin van de middag in de zon kunnen varen. Rond één uur zat er een dipje in de wind en werd het ook langzaam hoog tijd. Dus tijd om de spullen te pakken (ik was en ben nog steeds bek af :D).

Enige nadeel is dat je achter de zandbank surft, dus ben geen foto’s gaan maken. En ik moet na iets gaan bedenken voor een snack moment midden op zee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om spam te voorkomen vragen we om dit even uit te rekenen: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

The maximum upload file size: 10 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here